Zondag: Italiaanse wijnen in Zeist

Foto:
Wijnfestival in Walkartpark

Op zondag 25 september haalt Slurpini de taste of Italy naar Nederland op het eerste échte Italiaanse wijnfestival in het Walkartpark in Zeist. Tijdens dit unieke evenement zullen alle liefhebbers van Italiaanse wijnen zich verzamelen voor een dag met al het goede dat Italië te bieden heeft op het gebied van wijn en eten.

Tijdens het festival kun je kennismaken met de bijzondere wijnen van Slurpini, die allemaal met liefde en passie geselecteerd zijn. De Italiaanse wijnmakers met wie we vaak al jaren samenwerken, vliegen speciaal in om op het event uitleg te geven over meer dan 30 wijnen die je ook allemaal kunt proeven!
Omdat eten niet kan ontbreken bij Italiaanse wijnen, zijn er foodtrucks aanwezig met heerlijk verse pizza’s van Da Simona, carpaccio van de CarpaccioKEET en pasta van Capasso’sLaura’s Sabor uit Zeist verzorgt de lekkerste borrelplanken, perfect passend bij de wijnen. Mocht je niet van wijn houden, dan zorgt de Colonel voor Italiaans bier en frisdrank.
Om de Italiaanse sfeer helemaal compleet te maken is DJ Dan Clox aanwezig voor de muzikale omlijsting en zijn er spelletjes voor de kleintjes.
Cookieinstellingen