Milo Driessen, cocaine op podium niet slim

Foto: pexels

Commotie rond de zanger van Goldband.

Milo Driessen heeft spijt dat hij op het podium cocaïne heeft gesnoven. Bij 3FM noemde de artiest het voorval “niet slim”.

Vrijdag ontstond ophef op sociale media toen een video rondging waarin te zien is dat Driessen drugs gebruikt voor de neus van zijn fans. “Ik kan er heel duidelijk over zijn: ik had het niet moeten doen. Ik heb het wel gedaan”, vertelde de zanger zaterdagavond bij 3FM.

“Mensen mogen hun mening erover hebben. Ik kan beloven dat ik het nooit meer ga doen op het podium.”

Op twitter stond o.a. te lezen:

“Ik begrijp niet dat in steeds meer kringen het gebruik van “zo nu en dan” een lijntje als normaal wordt gezien. Het is troep. Het is verslavend. Het is illegaal. Er hangt een enorme criminaliteit omheen. Het kost de staat (dus ons) enorm veel geld. Mensen aan de voorkant in het proces gaan dood door uitbuiting. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik las reacties op Facebook van mensen die vonden dat iedereen die hier schande over sprak betuttelend bezig was. Nogmaals, ik begrijp het niet.”

Goldband is een Nederlandse popgroep uit Den Haag. De popgroep bestaat uit Boaz Kok, Karel Gerlach en leadzanger Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp en is in 2019 opgericht. In 2023 krijgt de groep tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen de Popprijs 2022 uitgereikt.

Cookieinstellingen