Ontdek je potentieel met Wineke van Doezelaar

Foto: wiki

[AUSTERLITZ] Op donderdag 25 mei van 20.15 tot 21.30 uur staat Wineke van Doezelaar in het Beauforthuis met haar theatrale lezing ‘Het Nieuwe Goud’.

Wineke van Doezelaar is eigenaar van WiensWijze. Als expert in persoonlijke ontwikkeling (25 jaar) en retreats (ruim 7 jaar) inspireer en begeleidt zij professionals naar een florerend werkend leven dat helemaal bij ze past.
Het is haar droom een welzijnsmaatschappij te creëren. Waarin je persoonlijke groei en well being op nummer 1 staat en niet je bankrekening, status of ego.
Een maatschappij waarin je werkt vanuit wat je ten diepste drijft en daarmee uitdrukking geeft aan je missie en talenten. Waardoor je je zinvol, vitaal én gelukkig voelt.

Van Doezelaar gelooft dat veel professionals enorm veel talent, moed en energie hebben om hun grootste dromen en levenswerk te realiseren. Maar zij ziet ook  vaak dat zij zich nog klein houden en voor de veilige weg kiezen. Ze gaan niet staan voor wie ze zijn, spelen niet hun eigen melodie en vermijden te luisteren naar hun diepste verlangen.
.

Cookieinstellingen