Dramatische dood Anne Heche levert samen met verhaal Epstein voer voor wilde speculaties

Foto: wikipedia

Er is veel te doen rond de dood van Anne Heche, de actrice /filmmaker, die zondagavond van de beademing werd gehaald, meldt onder meer TMZ.

Vrijdag werd de 53-jarige actrice doodverklaard, omdat ze hersendood was. Ze werd aan de beademing gehouden om te zien of haar organen gedoneerd kunnen worden. Het is niet duidelijk welke organen Heche afstaat. Ze zou zondagmiddag geopereerd zijn.

Heche raakte op 5 augustus zwaargewond bij een ernstig auto-ongeluk. Ze was met haar auto een woning ingereden. Het voertuig en het huis vlogen daarbij in brand.

Anne heche, 25 mei 1969 – Los Angeles, werd in 2004 genomineerd voor een Primetime Emmy Award voor haar bijrol als Rowena Lawson in de televisiefilm Gracie’s Choice. Meer dan vijf andere prijzen werden haar daadwerkelijk toegekend, waaronder een National Board of Review Award voor beste bijrolspeelster in 1997 (voor Donnie Brasco en Wag the Dog) en een Daytime Emmy Award in 1991 (voor haar rol in de soapserie Another World). In 1999 werd ze voor haar hoofdrol in Gus Van Sants Psycho genomineerd voor zowel een Golden Raspberry Award (Razzie, satirische prijs voor de slechtste acteerprestatie), als voor een Saturn Award (voor de beste prestatie in een horrorfilm)

Na het ongeluk werd de actrice in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en werd in een coma gehouden. Afgelopen vrijdag is ze doodverklaard. Nu zijn er beelden opgedoken die Heche kort na het ongeluk laten zien. Te zien is dat zij, als voor dood werd afgevoerd door brandweerlieden, maar dat ze ineens overeind komt, en zich lijkt te willen los maken van de brandcard. Er was gemeld dat zij ernstige brandwonden had, maar daarvan was op de beelden, waarop zij naakt was, niets te zien.

Waarschijnlijk was Heche in een shock en reageerde zij in paniek. Maar in de VS gaan ook andere stemmen op. Heche, notabene de ex van de bekende talkshowleidster Ellen de Generes, werkte namelijk aan een documentaire over pedo-celeb Jeffrey Epstein. De lijst beroemdheden die op zijn ‘virgin’-eiland zouden zijn geweest wordt inmiddels langer en langer. Er gaan wilde geruchten in het rond, en de feiten liegen er ook niet om-inclusief een wonderlijk schilderij van Bill Clinton in blote jurk. Was het ongeluk van Heche wel een ongeluk menen nu duizenden stemmen op twitter. De achterdocht is in zoverre terecht gezien het feit dat Epstein zelf op wonderlijke wijze om het leven kwam op 10 augustus 2019. Werd hij ‘gezelfmoord’.. en waarom verdwenen de camera bewakingsbeelden?

De bijzondere dood en het vreemde ongeluk van Heche in combinatie met Epstein geeft alle ruimte voor geruchten. Waarschijnlijk krijgt dit verhaal nog wel een staartje.

Cookieinstellingen